Program do zarzadzania wspolnota mieszkaniowa

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym podobne.

Dla słabych także cięższych lokali POS znacznie świetnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również silnych sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dobrane do książki na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Projekt w prosty sposób usprawni panowanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym odcinkiem pracy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Jinx Repellent Magic FormulaJinx Repellent Magic Formula. Vigyázzon a jövőre a mágikus gyertya révén

Zgodność z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a systemami, które usprawnią działanie każdego domu. Tworzenie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.